Menu

Startpagina Interactief scherm

Gebruik van een draadloze microfoon met een interactief scherm

De draadloze microfoon kan makkelijk worden gebruikt met een interactief scherm SpeechiTouch onder Android of een touchscreen CleverTouch. In dit geval kunt u gemakkelijk de luidsprekers van het scherm gebruiken om uw stem te versterken en uw publiek dus beter te bereiken.
Het interactieve scherm is even ideaal voor presentaties, het is zelfs een aanvulling op de draadloze microfoon. Door de ontvanger aan te sluiten op uw scherm of de pc aangesloten op het scherm, kunt u aantekeningen maken en presenteren wat u wil op het scherm terwijl u commentaar levert via de microfoon. De tactiele technologie en die van de draadloze reversmicrofoon geven u alle vrijheid die u nodig heeft om uw publiek te boeien.

Meer informatie over interactieve schermen
microfoon voor touchscreen Speechitouch

Een interactief scherm kopen

Een maximale zichtbaarheid van de beelden van het interactieve scherm
Interactief touchscreen scherm Android SpeechiTouch UHD - 65“

Prijs :1 429 € HT

Meer informatie
Een maximale zichtbaarheid van de beelden van het interactieve scherm
Interactief touchscreen scherm Android Speechitouch UHD - 75“

Prijs :2 299 € HT

Meer informatie
Een maximale zichtbaarheid van de beelden van het interactieve scherm
Interactief touchscreen scherm Android SpeechiTouch UHD - 86“

Prijs :3 049 € HT

Meer informatie

Hoe de draadloze microfoon gebruiken met een interactief scherm ?

Met Androidapplicaties
microfoon voor android applicaties tactiele tablet

Het interactieve scherm SpeechiTouch is een gigantisch tactiel tablet : het draait op Android, waardoor u vele applicaties van de SpeechiStore kunt installeren. Sommige applicaties vereisen het gebruik van een microfoon (dictafoon, spraakgestuurde applicaties, MOOC...) : u moet enkel de ontvanger van de draadloze microfoon aansluiten op de « microfoon » ingang van uw scherm.

Voor de videoconferentie TrueConf
draadloze microfoon voor videoconferentie

De software voor videoconferentie TrueConf laat u toe online te vergaderen met meerdere personen, zelfs op afstand. Dankzij de draadloze mini microfoon kunt u direct met deze personen communiceren via de software.

Om uw stem te versterken
gebruik van het touchscreen als versterker

U kunt ook gewoon het interactieve scherm als luidspreker gebruiken, om het geluid van de draadloze microfoon te versterken. Dit is ook mogelijk met de interactieve projector, zie de verklarende video.

showroom

Ontdek onze interactieve schermen in onze showroom

Wij ontvangen u graag tijdens een afspraak, voor ontdekking en het testen van een interactieve scherm die deel uitmaakt van meedere modellen die ter tentoonstelling staan in onze showroom. U kunt ook al onze andere interactieve oplossingen ontdekken en testen interactieve projectoren , de interactieve whiteboards (TBI) , de documentviewers of ook onze online stemvakken« Je Lève La Main ».

Ontdek onze showroom directe lijn : +33(0)320 347 425