Menu

Startpagina interactieve projector

Gebruik van een draadloze microfoon met een interactieve videoprojector

De draadloze mini microfoon Speechi kan een uitstekende aanvulling zijn op de interactieve touch projector. Inderdaad, de modellen van de projectors Speechi kunnen dienen als luidspreker voor de microfoon, omdat ze zijn uitgerust met een luidspreker. Onze interactieve projectors kunnen inderdaad dienen als een versterker, aangezien ze allemaal uitgerust zijn met een vermelding « microfoon » ingang. U kunt zo gebruik maken van de luidsprekers van de interactieve projector om geluid te voorzien in uw klas of vergadering.

Met de handen vrij door middel van de draadloze microfoon, is de presentatie levendiger en interactief : zo kunt u interageren met het door uw interactieve projector geprojecteerde beeld, terwijl u op natuurlijke wijze kunt praten, zonder enige belemmering.

Het is ook mogelijk om het uitgesteld te gebruiken, voor de registratie van een online cursus (MOOC), een video, een podcast...

Meer informatie over interactieve projectors

microfoon voor Interactieve projector
draadloze microfoon aansluiten op interactieve projector

Hoe het geluid van de draadloze microfoon afspelen op uw interactieve projector ?

Voor het afspelen van het geluid van de draadloze microfoon op uw interactieve projector, is hier de werkwijze (zeer eenvoudig) in video :


  • Koppel de jack van de draadloze microfoon aan de microfooningang van de interactieve projector.
  • Bevestig de zender van de reversmicrofoon en de draadloze microfoon op uw kleren.
  • De synchronisatie tussen de ontvanger en de zender van de reversmicrofoon is klaar in een paar seconden.
  • Start uw presentatie, het geluid wordt vervolgens verdeeld via de luidspreker van de interactieve projector.
showroom

Ontdek onze interactieve schermen in onze showroom

Wij ontvangen u graag tijdens een afspraak, voor ontdekking en het testen van een interactieve scherm die deel uitmaakt van meedere modellen die ter tentoonstelling staan in onze showroom. U kunt ook al onze andere interactieve oplossingen ontdekken en testen interactieve projectoren , de interactieve whiteboards (TBI) , de documentviewers of ook onze online stemvakken« Je Lève La Main ».

Ontdek onze showroom directe lijn : +33(0)320 347 425