Menu

Startpagina interactief whiteboard

Gebruik van een draadloze microfoon met een interactief bord of een mobiel interactief whiteboard

De draadloze microfoon is een uitstekend accessoire voor alle interactieve oplossingen, met inbegrip van het interactief bord of het mobiele interactieve whiteboard. Hierdoor kan een presentatie van geluid worden voorzien in het kader van een cursus, een congres of een opleiding. Bewegingsvrijheid, u kunt gemakkelijk interageren met uw presentatie op het interactief bord.

Even mobiel en licht als het mobiele interactieve whiteboard brengt de draadloze microfoon u grote vrijheid in het gebruik ervan, en heeft hetzelfde doel : uw presentaties vlotter, levendiger te maken, u los te maken van het materiaal om de aandacht van uw publiek te trekken.


Meer informatie over interactieve whiteboards

welke microfoon voor een interactief bord
draadloze reversmicrofoon met een mobiel interactief whiteboard

Hoe de draadloze microfoon gebruiken met een interactief bord ?

De draadloze microfoon is uitgerust met een reversmicrofoon aangesloten op een zender, die u makkelijk op uw kleding kunt « bevestigen » : hij weegt slechts 15 gram. U moet de ontvanger vervolgens aansluiten op uw pc, bijvoorbeeld diegene die wordt gebruikt voor het uitzenden van de presentatie. Dan is het uw beurt : u kunt aantekeningen toevoegen, schema‘s maken, video‘s opstarten, alles met commentaar over wat u aan het doen bent. Het geluid wordt dan verspreid via de luidsprekers van de pc.

Zie de videopresentatie van de draadloze mini microfoon, hier gebruikt met een mobiel interactief whiteboard eBeam Edge+.

showroom

Ontdek onze interactieve schermen in onze showroom

Wij ontvangen u graag tijdens een afspraak, voor ontdekking en het testen van een interactieve scherm die deel uitmaakt van meedere modellen die ter tentoonstelling staan in onze showroom. U kunt ook al onze andere interactieve oplossingen ontdekken en testen interactieve projectoren , de interactieve whiteboards (TBI) , de documentviewers of ook onze online stemvakken« Je Lève La Main ».

Ontdek onze showroom directe lijn : +33(0)320 347 425